Eğitim

Elazığ’da öğrenciler doyasıya eğlendi

Elazığ’ın ağın ilçesinde ‘geleceğin ışıkları şenlikleri’ projesi çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler doyası eğlendi

Elazığ’da öğrenciler doyasıya eğlendi
03-06-2024 11:25

Elazığ’ın Ağın ilçesinde ‘Geleceğin Işıkları Şenlikleri’ projesi çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler doyası eğlendi.


Ağın ilçesinde bulunan ilk ve ortaokulda Kamp Kulübü tarafından hayata geçirilen ‘Geleceğin Işıkları Şenlikleri’ projesi çerçevesinde etkinlik düzenlendi. Etkinlikte kulüp üyeleri tarafından halat çekme ve çuval yarışı düzenlendi. Ardından yüzleri çeşitli karakterlere boyanan çocuklar, müzik eşliğinde palyaçolarla birlikte dans etti. Etkinlik açık hava sineması ile sona erdi. Düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi.


Etkinlik hakkında bilgi veren Kamp Kulübü Başkanı Kamuran Aşar, “ Kulübümüz tarafından hayata geçirilen ‘Geleceğin Işıkları Şenlikleri’ projesi çerçevesinde Ağın ilçesinde ilk programımız düzenledik. Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe belediyesinin de desteğiyle servisler aracılığıyla ilçe merkezine taşınan öğrenciler ve veliler birbirinden güzel etkinlikler ile doyasıya eğlendi. Köy okullarında bulunan çocukları palyaço ve sinema ile tanıştırmayı amaçlayan proje ile pandemi, deprem ve diğer olumsuzluklardan etkilenen çocukların biraz olsun eğlenmesini amaçladık. Yeterli desteği bulabilirsek projeni ile genelinde yapılmasını istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER