Gündem

Erdek’te Kurban Bayramı tatili yoğunluğu

Balıkesir’in turizm beldelerinden olan güney marmara bölgesinden erdek’te kurban bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

Erdek’te Kurban Bayramı tatili yoğunluğu
18-06-2024 15:48

Balıkesir’in turizm beldelerinden olan Güney Marmara Bölgesinden Erdek’te Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.


Güney Marmara Bölgesinin tatil beldesi olan Erdek’te işletmeler bayramı yoğun geçiriyor. Bayramın gelmesiyle plajlarda ve otellerde doluluk oranı neredeyse yüzde 100’e yaklaştı.


İlçe merkezindeki Çuğra ve Kurbağalı plajları tatilcilerle doldu. Aynı zamanda da Kapıdağ Yarım Adası’nda İlhanlar, Turanköy, Ocaklar sahilleri de hınca hınç doldu. Erdek’in girişinden ilçe merkezine kadar Adnan Menderes Caddesi’nde uzun araç kuyrukları oluştu. Bandırma-Erdek kara yolunda da zaman zaman araç yoğunluğu meydana geldi. Tatilini denize girerek ve güneşlenerek geçirmek isteyenlerin yanı sıra deniz aktivitelerine katılanlar da oluyor.


Tatilciler denize girme, güneşlenme ve deniz aktivitelerine katılma imkanı buluyor. Erdek’ten Marmara ve Avşa Adası’na gitmek isteyen vatandaşlar ise feribot firmalarının ek seferlerinden faydalanıyor. Yoğun olarak Bursa ilinden gelen tatilciler, Erdek’in eşsiz güzel koylarında kimi karavanları ile kimisi ise çadırlarını kurarak 9 günlük bayram tatilini dolu dolu geçirme fırsatı buluyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER