Siyaset

Erdoğan Kütahya'da Vatandaşlara Hitap Etti

Erdoğan, Kütahya mitinginde vatandaşlara seslendi ve seçimler için destek istedi.

Erdoğan Kütahya'da Vatandaşlara Hitap Etti
28-02-2024 15:43

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitingde vatandaşları selamlayarak konuşmasına başladı.

Kütahya'yı özlediğini ve kendisini özlediklerini belirten Erdoğan, havaalanından miting alanına gelirken Kütahyalıların özlemini hissettiğini ifade etti.

Kütahya'nın Anadolu'nun beylerbeyi olduğunu vurgulayan Erdoğan, kentin milli iradeye olan bağlılığıyla Türkiye'nin beylerbeyliğini hak ettiğini belirtti. Erdoğan, Kütahya'ya hangi unvanı versek, hangi eseri kazandırsak, hangi hizmeti yapsak yakışacağını söyledi. Seçim sonuçları için Kütahyalılara teşekkür eden Erdoğan, Cumhur İttifakı'na gösterdikleri destek için minnettar olduğunu dile getirdi. 31 Mart seçimlerinde de aynı desteği beklediğini belirten Erdoğan, Kütahyalıları Türkiye Yüzyılı belediyeciliği için destek olmaya çağırdı.

Erdoğan, seçimlerin gelip geçici olduğunu ancak muhabbetin kalıcı olduğunu söyleyerek, Kütahya'da yapılan kirli ittifakları takip ettiklerini ve milletin bu tür oyunları gördüğünü ifade etti. Milletin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini koruyarak yoluna devam edeceklerini vurguladı. 31 Mart seçimleri için hazır olmalarını isteyen Erdoğan, Kütahya'nın Milli Mücadele'nin ilk işaret fişeğini attığı bir şehir olduğunu hatırlattı. Türkiye Yüzyılı şehirleri için destek isteyen Erdoğan, vatandaşlardan bu yolda yanlarında olmalarını istedi.

Erdoğan, ekonomik dengelerin yerine oturtulması için güçlü bir program uyguladıklarını ve olumlu sonuçların yıl sonunda görülmeye başlanacağını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER