Eğitim

Ermenek’te kariyer planlama ve motivasyon etkinliği düzenlendi

Karaman'ın ermenek ilçesinde lise öğrencilerine yönelik kariyer planlama ve motivasyon etkinliği düzenlendi

Ermenek’te kariyer planlama ve motivasyon etkinliği düzenlendi
05-06-2024 15:13

Karaman’ın Ermenek ilçesinde lise öğrencilerine yönelik kariyer planlama ve motivasyon etkinliği düzenlendi


Şehit Pilot Hasan Baysal Orman Parkı’nda gerçekleşen etkinliğe ilçe merkezi ve beldelerde bulunan lise öğrencileri katıldı. Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Taşeli Turkuaz Yerel Eylem Grubu Derneği üyesi ve Yerel Kalkınma Stratejisi Uzmanı Seher Güzel, Taşeli Turkuaz Yerel Eylem Grubu Derneği ve Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Ermenek ve Başyayla ilçelerinde eğitim gören lise düzeyindeki öğrencilerin kariyer planlaması ve motivasyonu için böyle bir etkinlik düzenlendiğini belirtti.


AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser de etkinliğe katılan liseli gençlere seslenerek, “Eminim ki her biriniz gelecekte çok iyi yerlere geleceksiniz. Bu adımları atarken, kariyer planlamanın yanında başarının sırrı ve başarı için yegane şeyin çalışmaktan geçtiğini asla unutmayın” dedi.


Eğitim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Adem Karafilik de etkinliğe katılan öğrencilere kişisel gelişimin hayatımızdaki yeri ve önemi, eğitim ve çalışma hayatında kariyer ve motivasyon hakkında bilgiler verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER