Siyaset

Erzurumspor'a Yeni Stadyum Müjdesi: Kazım Karabekir Stadyumu Projesi Tamamlandı

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Kazım Karabekir Stadyumu'nun projesinin tamamlandığını ve yeni stadyumun Erzurumspor'a hayırlı ve uğurlu olacağını duyurdu.

Erzurumspor'a Yeni Stadyum Müjdesi: Kazım Karabekir Stadyumu Projesi Tamamlandı
29-03-2024 23:43

Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Kazım Karabekir Stadyumu'nun projesinin tamamlandığını belirterek, yeni stadın Erzurum ve Erzurumspor için hayırlı olacağını söyledi. Yeni stadyum, toplam 20 bin kişilik kapasiteye sahip olacak ve çeşitli sportif faaliyetlerin yapılabileceği bir yaşam merkezi haline gelecek.

Altınok, uzun zamandır Erzurum halkının ve taraftarlarının hayalini kurduğu yeni stadyumun artık gerçeğe dönüştüğünü belirtirken, projenin üzerinde titizlikle durduklarını ve yakın bir gelecekte ihalesine çıkacaklarını ifade etti. Yapılacak olan projeyle stadyumun bir kompleks haline dönüşeceğini ve bireysel sporlarla alakalı salonlara da yer verileceğini sözlerine ekledi. Stadın yeni zemini hibrit çim olacak ve tribünlerde ısıtma sistemiyle taraftarların kışın rahat bir ortamda maç izlemesi sağlanacak.

Ayrıca, stadyum bünyesinde 25 tane 10'ar kişilik dev locaların olacağı, fuaye alanları, bilet gişeleri, Erzurumspor Store ve kafeteryalar ile yaşam alanları da bulunacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER