Gündem

Esenler’de Telif Hakları ve Yeni Medya Düzeni Sempozyumu gerçekleştirildi

Esenler belediyesi ve anadolu yayıncılar derneği işbirliğiyle ‘telif hakları ve yeni medya düzeni sempozyumu gerçekleştirildi. Sempozyumda, dijitalleşmeyle birlikte yeniden şekillenen medya ve gelişen iletişim teknolojileri masaya yatırıldı.

Esenler’de Telif Hakları ve Yeni Medya Düzeni Sempozyumu gerçekleştirildi
28-06-2024 15:28

Esenler Belediyesi, ‘Telif Hakları ve Yeni Medya Düzeni Sempozyumu’ gerçekleştirildi. Sempozyumda dijitalleşmeyle birlikte yeniden şekillenen medya ve gelişen iletişim teknolojileri masaya yatırıldı.


Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde “Telif Hakları ve Yeni Medya Düzeni Sempozyumu” gerçekleştirildi. Esenler Belediyesi ev sahipliğindeki sempozyum, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle düzenlendi. Sempozyuma, Telif Hakları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Şükriye Şirin, Medya Derneği Başkanı Ekrem Kızıltaş, Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Türk Medya Dijital Genel Yayın Yönetmeni Serkan Fıçıcı, GDH Dijital Yayıncı Cüneyt Polat, Basın İlan Kurumu Yönetim ve Dijital Medya Koordinatörü İdris Armağan Çam, Dijital Yayıncı Bahar Feyzan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda gazetecilerle birlikte yetkili kurum ve kuruluş temsilcileri, yayıncıların hakları, dijital telif yasası, dijital yayıncılık sektöründe yaşanan sorunlar, yeni medya düzeni ve iletişim konularını ele aldı. Sempozyumda ayrıca medya sektörüyle ilgili yapılması düşünülen ya da planlanan yenilikler, beklentiler ve uygulamalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER