Asayiş

Eşini Vuran Zanli Jandarmadan Kaçamadi

Gaziantep'in Araban İlçesi Dağdancık Mahallesi'nde, 23 Haziran 2024 günü meydana gelen aile içi şiddet olayı, trajik bir şekilde sonuçlandı.

Eşini Vuran Zanli Jandarmadan Kaçamadi
27-06-2024 14:27
27-06-2024 14:33
GAZİANTEP
Gaziantep İli Araban İlçesi Dağdancık Mahallesinde 23 Haziran 2024 günü, Güvenlik Korucusu olarak görev yapan Mehmet E.M. isimli şahıs ile oğlu Mücahit M. Mehmet E.M.’nin boşandığı eski eşi Fatma M.’nin evine giderek Fatma M. ve aynı evde bulunan oğulları Nebi M. ve İbrahim E.M. arasında mal paylaşımı anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga sırasında Mehmet E.M. üzerinde bulunan tabancasıyla Fatma M. isimli şahsı boyun bölgesinden vurarak yaralamıştır. Olay esnasında Nebi M. de üzerinde bulunan tabancası ile İbrahim E.M. de pompalı tüfekle babaları Mehmet E.M.’ye ateş etmiştir.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Fatma M. Araban Devlet Hastanesine kaldırılmış olup yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. 
 Olay esnasında silah kullandığı tespit edilen Nebi M. ve İbrahim M. isimli (2) kardeş ile Fatma M. ‘nin ölümüne neden olan Mehmet E.M. olayda kullanılan silahlarla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Şüpheli şahıslardan Mehmet E.M. ile İbrahim M. 24.06.2024 günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, Nebi M. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı olarak halkımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçluya yönelik çalışmalarımıza 7/24 aralıksız devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER