Asayiş

Eski eşi tarafından öldürülen hemşirenin arkadaşları gözyaşına boğuldu

Adana’da boşandığı eşi tarafından öldürülen hemşire saniye arslan’a çalıştığı hastanede düzenlenen törende arkadaşları gözyaşları içinde veda etti.

Eski eşi tarafından öldürülen hemşirenin arkadaşları gözyaşına boğuldu
08-06-2024 15:56

Adana’da boşandığı eşi tarafından öldürülen hemşire Saniye Arslan’a çalıştığı hastanede düzenlenen törende arkadaşları gözyaşları içinde veda etti.


Olay, , Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi 2591 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, hemşire olan Saniye Arslan (40) nöbete gitmek için otomobiline bindi. Bu sırada boşandığı eşi İhsan Uğurlu’da (61) otomobilin içerisine bir anda bindi. İkili bir süre sonra konuştuktan sonra aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle İhsan Uğurlu tabanca ile Saniye Arslan’ı başından vurdu. Ardından Uğurlu aynı tabanca ile kendini başından vurarak intihar etti.Silah sesleri üzerine bölgeye polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Yüreğir Devriye Ekipleri araç içerisinde 2 kişinin tabanca ile vurulduğunu görünce bölgeye 112 Sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık Saniye Arslan ve İhsan Uğurlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.


“Çalıştığı hastanede mesai arkadaşları gözyaşı içinde veda etti”


Yüreğir Devlet Hastanesinde hemşire olan Saniye Arslan’ın cenazesi çalıştığı yere getirildi. Düzenlenen törende mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Törenin ardından Arslan’ın cenazesi defnedilmek üzere Buruk Mezarlığına götürüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER