Teknoloji

ESTÜ Racing Kulübü, Formula Student Yarışlarına Hazırlanıyor

ESTÜ Racing Kulübü, Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bir ekip tarafından kurulan ve içten yanmalı motora sahip yarış aracı tasarlayarak üreten bir kulüptür. Kulüp, her yıl düzenlenen Formula Student yarışlarına katılarak üniversiteyi temsil etmekte ve der

ESTÜ Racing Kulübü, Formula Student Yarışlarına Hazırlanıyor
13-03-2024 12:34

ESTÜ Racing Kulübü, Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bir ekip tarafından kurulan ve içten yanmalı motora sahip yarış aracı tasarlayarak üreten bir kulüptür.

Kulübün amacı, her yıl düzenlenen Formula Student yarışlarına katılarak otomotiv ve motor sporları endüstrisinde kalifiye eleman yetiştirmek ve üniversiteyi en iyi şekilde temsil etmektir. Kulüp, geçen yıl Çekya'daki yarışta 15. olarak başarılı bir performans sergilemiş ve bu yıl Romanya ve Çekya'daki yarışlar öncesi araçlarını geliştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Akademik danışmanlarının yönlendirmesiyle atölyede haftada iki gün çalışarak araçlarını hazırlayan öğrenciler, disiplinli bir şekilde ilerleyerek hedeflerine ulaşmayı amaçlamaktadır. Kulüp üyeleri, yarışlarda Türkiye'yi ve üniversitelerini başarıyla temsil etmek için büyük bir motivasyonla çalışmalarını sürdürmektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER