Spor

EURO 2024’de Belçika-Slovakya maçını Halil Umut Meler yönetecek

Spo euro 2024’de belçika-slovakya maçını halil umut meler yönetecek (fotoğraflı) istanbul (iha) – fıfa kokartlı hakem halil umut meler, 2024 avrupa futbol şampiyonası’nde (euro 2024) e grubu’nda belçika ile slovakya arasında oynanan müsabakada düdük çalacak. Uefa’dan yapılan resmi açıklamaya göre fıfa kokartlı türk hakem halil umut meler, euro 2024 e grubu’nda belçika – slovakya karşılaşmasını yönetecek. Müsabaka, 17 haziran pazartesi tsi 19. 00’da almanya’nın frankfurt kentinde oynanacak. Söz konusu mücadelede meler’in yardımcılıklarını mustafa emre eyisoy ile kerem ersoy yapacak. Dördüncü hakem, hollanda futbol federasyonu’ndan serdar gözübüyük olacak. Müsabakada var koltuğunda alman hakem bastian dankert oturacak. Avar’da da alper ulusoy ile alman hakem marco fritz görev yapacak. (mec-s)

EURO 2024’de Belçika-Slovakya maçını Halil Umut Meler yönetecek
15-06-2024 13:11

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) E Grubu’nda Belçika ile Slovakya arasında oynanacak müsabakada düdük çalacak.


UEFA’dan yapılan resmi açıklamaya göre FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler, EURO 2024 E Grubu’nda Belçika ile Slovakya arasında oynanancak karşılaşmayı yönetecek. Müsabaka, 17 Haziran Pazartesi günü TSİ 19.00’da Almanya’nın Frankfurt kentinde oynanacak. Söz konusu mücadelede Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Dördüncü hakem, Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Serdar Gözübüyük olacak.


Müsabakada VAR koltuğunda Alman hakem Bastian Dankert oturacak. AVAR’da ise Alper Ulusoy ile Alman hakem Marco Fritz görev yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER