Asayiş

Eyüpsultan’da yangında can pazarı: Mahsur kalan 20 kişi tahliye edildi, 4 kişi dumandan etkilendi

Eyüpsultan'da 6 katlı bir binada çıkan yangında içerinin dumanla dolması sonucu mahsur kalan 20 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 4 kişinin dumandan etkilenirken, bir vatandaşın içerden çıkarılırken 2 papağanını unutmadığı görüldü.

Eyüpsultan’da yangında can pazarı: Mahsur kalan 20 kişi tahliye edildi, 4 kişi dumandan etkilendi
13-06-2024 19:29

Eyüpsultan’da 6 katlı bir binada çıkan yangında mahsur kalan 20 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 4 kişi dumandan etkilenirken, bir vatandaşın içerden çıkarılırken 2 papağanını unutmadığı görüldü.


Edinilen bilgiye göre, Eyüpsultan Düğmeciler Caddesi Ayten Sokak’ta bulunan 6 katlı bir apartmanda saat 17.30 sıralarında yangın çıktı. Yangının binanın elektrik saatlerinden çıktığı tahmin edilirken, yangın nedeniyle bina dumanla doldu. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Binanın dumanla dolması sonucu dairelerinde mahsur kalan 20 kişi ise itfaiye ekiplerince yangın söndürme merdiveniyle tahliye edildi. Binada yaşayan bir vatandaş, 2 papağanını unutmadı, onları da kurtardı. Yangında dumandan etkilenen 4 kişiye ise olay yerinde müdahale edildi. Dumandan etkilenenlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yangın ise itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER