Ekonomi

Fatma Şahin: Gaziantep Tarım Üssü Olma Yolunda İlerliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte tarımsal üretimin verimli bir yıl geçirdiğini belirtti.

Fatma Şahin: Gaziantep Tarım Üssü Olma Yolunda İlerliyor
09-10-2024 21:30
09-10-2024 21:32
GAZİANTEP

Başkan Şahin, çiftçilerin emeğinin karşılığını alabilmesi için önemli adımlar attıklarını ve bu kapsamda hem fıstık alımı yaparak hem de lisanslı depoculuğu devreye sokarak çiftçiyi stokçulara ezdirmediklerini hatırlattı.

Fatma Şahin, “Gazi Şehrimizde topraktan bereket fışkıran bir yıl yaşıyoruz, şükürler olsun. Çiftçimizin emeğinin karşılığını alsın diye fıstık alımı yapmış, lisanslı depoculuğun da önünü açarak, çiftçimizi stokçulara ezdirmemiştik” ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin, biber üreticilerine yönelik desteklerini de vurgulayarak, “Biber üreticilerimizi de unutmadık! ‘Haydi Tarladan Sofraya’ projemizle, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı biber üreticilerinin ürünlerini doğrudan satın alarak hem çiftçilerin emeğinin karşılığını almasına hem de tüketicilere uygun fiyatlı, kaliteli ürünler sunulmasına katkı sağladık” dedi.

Gaziantep’in Türkiye’nin tarım üssü haline gelmesi yolunda çiftçilere desteklerinin süreceğini belirten Fatma Şahin, “Gazi Şehrimizin, Türkiye’nin tarım üssü haline gelmesinde büyük emeği olan çiftçimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER