Spor

Fenerbahçe Austria Wien maçını şifresiz veren kanallar!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Avusturya ekibi Austria Wien'i evi Ülker Stadyumu'nda ağırlayacak. 2-0'lık skor avantajını cebinde taşıyan Sarı-Lacivertliler, içerdeki maçın da favorisi olarak gösteriliyor. Peki, bu karşılaşma ne zaman, saat ka?

Fenerbahçe Austria Wien maçını şifresiz veren kanallar!
24-08-2022 17:10

Türk takımlarının Avrupa'daki mücadelesi büyük bir heyecanla ilerliyor. Yeni sezonu Jorge Jesus idaresinde açan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında Austria Wien ile kozlarını paylaşacak. Hatırlanacağı üzere Sarı-Lacivertliler Dinamo Kiev'e yenilip Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra 3'üncü turda Slovacko'yu elemiş ve Play-Off'a yükselmişti. Peki, Fenerbahçe Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakayı şifresiz veren yabancı kanallar!

FENERBAHÇE AUSTRİA WİEN MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR!

On binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Fenerbahçe Austria Wien mücadelesi, herhangi bir yabancı kanalda şifresiz olarak yayınlanmayacak. Bilindiği üzere Azerbaycan'da da şubesi bulunan CBC Sport HD kanalı, Türk takımlarının Avrupa'da oynadığı maçları ekrana getiriyordu. Fakat bu kanalın da yayın akışı çizelgesinde Fenerbahçe Austria Wien müsabakası yer almıyor.

CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...

Fenerbahçe ile Austria Wien arasındaki UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşı, 25 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 26 derece olması ve yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Öte yandan kulüpten alınan bilgiler doğrultusunda satışa çıkarılan 45 bin 442 biletin tamamının tükendiği öğrenildi. Ülker Stadyumu'nda kapıların 18.00 itibariyle taraftara açılması bekleniyor. 

Fenerbahçe A Takım antrenmanı

Günlerdir adeta iple çekilen Fenerbahçe Austria Wien maçı, Türkiye'de EXXEN üzerinden izlenecek. Tablet, telefon; bilgisayar ve akıllı TV aracılığıyla uygulamaya erişilip maç takibi yapılabiliyor. Ancak bu hizmetten sadece uygulama aboneleri faydalanmaktadır. Bunun dışında müsabakaya dair son dakika gelişmelerini öğrenebilmek ve canlı anlatım hizmetinden faydalanmak için TÜMSPOR'u ziyaret edebilirsiniz.

HAKEMLER

Jesus Gil Manzano (Hakem)

Diego Barbero (1. Yardımcı Hakem)

Angel Nevado (2. Yardımcı Hakem)

Guillermo Cuadro Fernandez (Dördüncü Hakem)

UEFA, Fenerbahçe Austria Wien karşılaşmasının hakemlerini İspanya Futbol Federasyonu'ndan (EFF) atadı. İlk müsabakanın görevlileri de Almanya'dan seçilmişti.

Austria Wien Teknik Direktörü Manfred Schmid

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

FENERBAHÇE: Serdar Aziz, Nazım Sangare, Joshua King

AUSTRİA WİEN: Lucas Galvao, Ziad, Matan, Florian, Armand, Marko

Fenerbahçe'deki oyuncular sakatlıkları nedeniyle Wien rövanşında forma şansı bulamayacak. Konuk takımda da Lucas Galvao kart cezalısıyken diğer isimlerin sakatlıklarından ötürü kadroda yer alması beklenmiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER