Spor

Galatasaray - Beşiktaş: Muhtemel 11'ler

Tüm Spor - Trendyol Süper Lig'in 10. haftasındaki dev derbide Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor.

Galatasaray - Beşiktaş: Muhtemel 11'ler
28-10-2024 17:47

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasındaki dev derbide bu sezon ligde yenilgi almayan iki takım karşı karşıya gelecek. Lider Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

RAMS Park'ta yapılacak derbi, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Süleyman Özay üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak.

Ligde iki sezon üst üste ipi önde göğüsleyerek toplamda 24. kez mutlu sona ulaşan Okan Buruk'un öğrencileri, bu sezona da iyi başladı. Çıktığı 9 maçın 8'ini kazanan, 1'inden de beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, 25 puan topladı. Namağlup yoluna devam eden Galatasaray, liderlik koltuğunda oturuyor.

Süper Lig'de henüz mağlubiyet yaşamayan Beşiktaş ise 8 mücadelede 6 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Siyah-beyazlılar, haftaya 20 puanla girdi.

VAR hakemi açıklandı

Galatasaray - Beşiktaş maçına video yardım hakem (VAR) olarak Onur Özütoprak atandı. Müsabakanın asistan video yardımcı hakemi (AVAR) ise Serkan Çimen.

Yusuf Demir kadroya alınmadı

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray'ın Türk asıllı Avusturya vatandaşı futbolcusu Yusuf Demir, derbi kadrosuna alınmadı ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı. Yusuf'un yabancı kontenjanı sınırı nedeniyle 21 kişilik maç kadrosuna alınmadığı belirtildi.