Eğitim

GAÜN öğrencileri çocuk hastanesinde hikayelerle moral verdi

Gaün öğrencileri çocuk hastanesinde hikayelerle moral verdi

GAÜN öğrencileri çocuk hastanesinde hikayelerle moral verdi
25-06-2024 16:14

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğrencileri Çocuk Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret etti.


GAÜN Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Şehnaz Uzun Yılmaz ve Öğr. Gör. Ayşe Gökçe Tamamoğlu koordinatörlüğünde, Toplumsal Duyarlılık Projesi(TDP) Dersi “Hikâyelerle İyileşiyorum” Projesi kapsamında, GAÜN Çocuk Hastanesinde yatan hasta çocuklara, Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından hikâye okunarak eğlenceli vakit geçirmesi sağlandı.


TDP projesine; Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saniye Teze, Tıp Fakültesi Hastanesi idaresi, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Karadağ, Çocuk Hastanesi yönetim birimleri, Başhemşire Yardımcısı Sevil Kanat ve bölüm hemşireleri destek verdi.


Çocukların ruh sağlığı ve fiziksel sağlıklarına iyi geleceği düşünülerek planlanan etkinliklerde çocuklar ve aileleri keyifli vakit geçirdi.


Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saniye Teze, çocukların yüzündeki gülümsemenin en güzel teşekkür olduğunu belirterek, “Ebeveynler de çocuklarının güvenli bir şekilde eğlendiklerini görünce kısa da olsa kendilerine zaman ayırabilmenin iyi geldiğini söylediklerinde yaptığımız işin önemini daha iyi fark ettim” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER