Spor

Gaziantep Basketbol Deplasmanda Haremspor’a Yenildi

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde son haftalarda istediği sonuçları alamayan Gaziantep Basketbol, deplasmanda karşılaştığı Haremspor’a 85-69 mağlup olarak sezonun zor günlerinden birini daha yaşadı. Kırmızı-Siyahlı ekip, bu mağlubiyetle birlikte ligdeki kötü gidişatını sürdürmüş oldu.

Gaziantep Basketbol Deplasmanda Haremspor’a Yenildi
19-10-2024 22:12
19-10-2024 22:14
GAZİANTEP

Maçın ilk çeyreği, Gaziantep Basketbol için pek iç açıcı başlamadı. Haremspor, ev sahibi avantajını iyi kullanarak çeyreği 20-13 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Haremspor, devre arasına 44-30’luk bir skorla girdi. Bu yarıda Gaziantep Basketbol’un savunma ve hücum organizasyonlarındaki eksiklikler belirginleşirken, rakip takımın etkili oyununa yanıt verememesi dikkat çekti.

Üçüncü çeyrekte Gaziantep Basketbol, toparlanma çabaları gösterse de, Haremspor’un savunmasını aşmakta zorlandı. Bu çeyreği de 62-55 kaybeden Kırmızı-Siyahlılar, son çeyreğe geride girmesine rağmen umutlarını yitirmedi. Ancak maçın son bölümünde Haremspor’un etkili oyununu kıramayan Gaziantep, sonunda 85-69’luk skorla sahadan mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Gaziantep Basketbol, ligdeki sıralamasında da olumsuz bir etki yaşadı. Takımın başında bulunan teknik ekip ve oyuncular, bu mağlubiyetin ardından daha fazla çalışarak, gelecek maçlarda daha iyi performans sergileme hedefinde olduklarını belirttiler. Gaziantep Basketbol taraftarları ise takımlarının bu zor döneminde desteklerini sürdürme sözü vererek, gelecek maçlar için umutlu olduklarını ifade ettiler.

Gaziantep Basketbol, önümüzdeki haftalarda kendisini toparlayarak, ligdeki başarısını yeniden kazanmayı hedefliyor. Kırmızı-Siyahlı ekibin, özellikle hücum ve savunma organizasyonlarındaki eksiklikleri gidermesi ve daha disiplinli bir oyun sergilemesi gerekiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER