Asayiş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde intihar girişimi!

31 Mart yerel seçimlerinden önce işe alınacağına dair söz alan, ancak seçimlerden sonra olumsuz cevap aldığını söyleyen Halil Çevik, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi önüne gelerek intihar girişiminde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde intihar girişimi!
28-06-2024 15:12
28-06-2024 15:24
GAZİANTEP

Halil Çevik, kendisinin işsiz olduğunu ve seçimlerden önce işe alınacağını kendisine söymelerine rağmen işe alınmadını öne sürerek, bugün ise belediye yetkililerinden olumsuz cevap alınca ihtihar girişiminde bulundu. Halil Çevik, "yetkililerle yaptığım görüşmede işe alamayacaklarını söylediler


Benim işe ihtiyacım var. Çok sevdiğim nişanlım nişanı bozağını söyleyince çılğına döndüm. Çaresizlik içindeyim. Kimse bana sahip çıkmıyor" diyerek eline aldığı şişe benzini üzerine dökerek belediye önünde eyleme başladı. İntihar edeceğini ve yaşamak istemediğini söyleyen Halil Çevik, kendini ateşe verdi. Güvenliğin müdahalesi ile elbisesisi ateş içerisinde kalan yangın söndürücü ile kurtarıldı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapan Halil Çevik, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER