Gündem

Kahramanmaraş Pazarcık'ta korkutan deprem! Deprem Gaziantep’te hissedildi.

Gündüz Saat 14.34’te Kahramanmaraş İğdeli-Pazarcık bölgesinde yaşanan 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından akşam saat 20.10’da Kahramanmaraş Pazarcık Salmanıpak bölgesinde 4.2 büyüklüğünde yemi bir deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş kent genelinde şiddetli şekilde ve Gaziantep dahil çevre illerde hissedildi.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta korkutan deprem!  Deprem Gaziantep’te hissedildi.
20-10-2022 20:20
20-10-2022 22:12

 Saat 14.34’te Kahramanmaraş İğdeli-Pazarcık bölgesinde yaşanan  4.5 büyüklüğündeki depremin ardından, akşam saat 20.10’da Kahramanmaraş Pazarcık Salmanıpak bölgesinde 4.2 büyüklüğünde yemi bir deprem daha meydana geldi.

Deprem Kahramanmaraş kent genelinde şiddetli şekilde hissedilirken, deprem Gaziantep'te de ve çevre illerde hissedildi..

KAHRAMANMARAŞ'TA KORKUTAN DEPREM

Gündüz saat 14.34 sıralarında Kahramanmaraş İğdeli-Pazarcık bölgesinde meydana gelen deprem kent genelinde şiddetle hissedildi. Depremin büyüklüğü AFAD tarafından 4.5 olarak belirlendi.Değrem Gazşantep dahil çevre illerde de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak saptadı. Depremin yerin 5.6 km altında meydana geldiği bildirildi.

BAKAN SOYLU: HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK BULUNMAMAKTADIR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan deprem sonrası bir açıklama geldi. Soylu, "Kahramanmaraş Pazarcık'ta, saat 14.34'te gerçekleşen 4,5 büyüklüğünde #deprem'in ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine intikal eden herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Gelişmeler, Valiliğimiz tarafından kamuoyuyla paylaşılacaktır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun." dedi.

Yine Kahramanmaraş yine deprem-

Gündüz yaşanan 4.5'lik depremin ardından akşam saat 20.10’da Kahramanmaraş Pazarcık Salmanıpak bölgesinde de 4.2 büyüklüğünde yemi bir deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş kent genelinde şiddetli şekilde  ve Gaziantep dahil çevre illerde hissedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER