Gündem

Gaziantep'te inanılmaz kuyruk

Gaziantep'te sabah saatlerinden itibaren çevre yolunda inanılmaz bir kuyruk oluştu. Araçlar sıcak havada uzun süre beklemek zorunda kalırken, güvenlik şeridindeki tıkınma da dikkatlerden kaçmadı

Gaziantep'te inanılmaz kuyruk
10-06-2024 11:56
10-06-2024 11:59
GAZİANTEP

Gaziantep'te trafik gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Şehir trafiğini rahatlatması için yapılan çevre yolunda dahi ilerlemek imkansız hale geldi. Sabah saatlerinden itibaren trafik tıkandı, sıcak havada sürücüler ilerleyemeyince isyan etti. Güvenlik şeridinin dahi dolması ise tepki çekti. Acil durumlarda ambulans ve itfaiyenin kullanması gereken güvenlik yolu da kuyruktan nasibini aldı. Sosyal medyada vatandaşlar ise oluşan yoğunluk nedeniyle tepkilerini dile getirdiler. 

Vatandaşlar, 'Kilitlenme nedeni kaza değil bu arada. Bir tane küçük araç emniyet şeridinde duruyor o kadar . Çok garip ama emniyet şeridine park edilince böyle bir trafiğe neden oluyor. 4 şerit gelen araçlar, Başpınar'a dönüşte 2 şeride bağlanıyor. Sağ olsun polis arkadaşlar da Dülükbaba'nın girişinde öylece duruyorlar ! Halbuki çevre yolundaki emniyet şeridi ihlaline müdahale etseler, trafik akacak. Uğraşmak istemiyorlar herhalde. O nasıl çevre yolu imiş resmen çile yolu olmuş. Sabah kısmında yoğunluk oluyor.İnşallah en kısa zamanda ormanımıza zarar vermeden Dülükbaba ormanının altından tünel açılarak 5.organizeye çıkacak yol bitirilirse rahatlar diye düşünüyorum.Yetkili kurumlar imzayı attılar. Emniyet şeridini dolduranlar peki?Bizim Gaziantep’te trafik sorununu çözecek beceride birisinin olmadığı belli, iki günde bir şunu yaptık bunu yaptık diyorlar ama vaziyet ortada, trafik berbat. Gaziantep'in artık her yerinde trafik sorunu var ve saat de fark etmiyor . O kadar yaşanmayacak bi hale getirdiler ki imkan olsa kaçıp gideceğim buradan' gibi paylaşımlarda bulundular. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER