Ekonomi

Gaziantep’te Konukoğlu Geleneği Devam Ediyor: Aileden 12 İsim, 13 Şirket Vergi Rekortmeni Oldu

Gaziantep Vergi Dairesi tarafından açıklanan 2024 yılı vergi rekortmenleri listesi, şehrin ekonomik başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Listeye damgasını vuran Konukoğlu ailesi, 12 ismiyle gelir vergisi rekortmenleri arasında yer alırken, aynı zamanda 13 şirketiyle de kurumlar vergisi rekortmenleri arasında yer aldı

Gaziantep’te Konukoğlu Geleneği Devam Ediyor: Aileden 12 İsim, 13 Şirket Vergi Rekortmeni Oldu
23-10-2024 22:16
23-10-2024 22:24
GAZİANTEP

.Aile, Gaziantep’in gururu olmaya devam ederken, dikkat çeken bir diğer unsur ise listede yer alan 64 iş insanı ve 35 kurumun ismini açıklamayı tercih etmemesi oldu. Türkiye genelinde de benzer bir durum yaşanmış, 73 vergi rekortmeni ve 34 kurum da isminin açıklanmasını istememişti.

Gaziantep Defterdarlığı web sayfasında yayınlanan gelir vergisi rekortmenleri listesinde ilk 7 sırayı Hakan Konukoğlu, Adil Konukoğlu, Fatih Konukoğlu, Abdulkadir Konukoğlu, Zekeriye Konukoğlu, Cengiz Konukoğlu ve Ertuğrul Konukoğlu alırken, Yiğitcan Konukoğlu 10’uncu sıradan, Alperen Sani Konukoğlu 12’nci sıradan, Sani Konukoğlu 25’inci sıradan, Oğuzhan Konukoğlu 37’nci sıradan ve Sani Kubilay Konukoğlu 38’inci sıradan listeye girmeyi başardı. Bu başarı, ailenin vergi rekortmenliği geleneğinin sürdüğünü ve Gaziantep ekonomisine yaptıkları katkının devam ettiğini gösteriyor.

Ancak vergi rekortmenleri listesinde yer alıp isimlerini açıklamak istemeyen 64 iş insanı ve 35 kurum, bu yıl da dikkat çekici bir gizlilik talebiyle öne çıktı. Gaziantep Vergi Dairesi’nin açıkladığı listenin kamuoyunda merak uyandırmasına neden olan bu durum, iş dünyasında vergi rekortmenlerinin isimlerini gizleme eğiliminin sürmekte olduğunu ortaya koydu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER