Eğitim

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Hafızlık İcazet Merasiminde Genç Hafızları Tebrik Etti

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, eşi Neslihan Çeber Hanımefendi ile birlikte Gaziantep İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Hafızlık İcazet Merasimine katılarak hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan gençleri tebrik etti.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Hafızlık İcazet Merasiminde Genç Hafızları Tebrik Etti
10-10-2024 21:30
10-10-2024 21:35
GAZİANTEP

İl genelindeki çeşitli kuran kurslarında hafızlık eğitimi alan ve süreci başarıyla tamamlayan öğrenciler, düzenlenen görkemli törenle icazet belgelerini aldı.

Vali Çeber, törene katılan veliler ve davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, hafızlığın İslam dinindeki önemine vurgu yaparak, bu kutsal görevi üstlenen gençlerin gösterdiği azim ve sabrın takdire şayan olduğunu belirtti. “Hafızlık, sadece bir eğitimin ötesinde, manevi bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Sizler, Kur’an-ı Kerim’i hıfzetmekle büyük bir emaneti üzerinize alıyorsunuz. Bu yolda ilerlerken Allah’ın size her zaman yol gösterici olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Neslihan Çeber Hanımefendi de törene katılarak hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencileri tebrik etti ve ailelerine emekleri için teşekkür etti. Çocuklarının başarısını gururla izleyen aileler, bu anlamlı törenin bir parçası olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Rize İl Müftülüğü tarafından düzenlenen bu merasimde, hafızlık belgeleri Vali Kemal Çeber ve diğer protokol üyeleri tarafından öğrencilere takdim edildi. Törenin ardından, katılımcılar hafızlar ve aileleriyle bir araya gelerek hatıra fotoğrafları çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER