Asayiş

Gaziosmanpaşa’da iş yerine garip silahlı saldırı: O anlar kamerada

Gaziosmanpaşa’da iş yerine silahlı saldırı kameraya yansıdı

Gaziosmanpaşa’da iş yerine garip silahlı saldırı: O anlar kamerada
21-06-2024 14:59

Gaziosmanpaşa’da bir iş yerini hedef alan 2 şüpheli, ilk denemesinde silahın tutukluk yapmasından dolayı başarılı olamadı. Ara sokakta silahını doldur boşalt yapan şüpheli, 2’nci denemesinde iş yerine 5 el ateş açtı. Olay anı ve şahsın rahat tavırları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.


Olay, dün saat 23.30 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi’nde meydana geldi. Yüzü maskeli olan şüpheli, elindeki silahı sokak üzerinde bulunan tabela dükkanına doğru yöneltip ateş açmak istedi. Şahıs, ilk denemesinde silahın tutukluk yapmasından dolayı başarılı olamadı. Ara sokakta silahı doldur boşalt yapıp yeniden saldırdı


Silahın tutukluk yapmasından sonra ara sokağa giren şüpheli silahı doldur boşalt yaparak düzeltmeye çalıştı. Ardından ikinci kez aynı dükkanı hedef alan şahıs, tabela dükkanına doğru 5 el ateş ederek olay yerinden uzaklaştı. Olay anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilirken şüpheli şahsın rahat tavırları bu kadarına pes dedirtti. "Silahı patlamıyor"


İş yeri sahibi Ramazan Kaya, "Oğlum akşam dükkandan çıkıp evine geçiyor. Aradan çok geçmeden muhtemelen planlı bir şekilde gelip 23.30 gibi burayı taramaya çalışıyor ama silahı patlamıyor. Tekrar dönüş yapıp sokağın içerisinde silahını doldur boşalt yapıyor. Ardından dönüyor ve sol eliyle 5 el ateş ediyor. Biz de camı şu anda kapattık. Polisler geldi yardımcı oldular. Muhtemelen alt sokakta maskesini takmış üstüne montunu giymiş. 19-20 yaşlarında kilolu bir kişi. 30 senedir buradayız biz. Mahalleliye sorulabilir. Burada kimseye kış demiş insan değiliz. Bizi herkes bilir" ifadelerini kullandı.


Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER