Gündem

Gaziray’da test sürüşleri başlad

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gaziray Banliyö Hattı’nda test çalışmalarının başladığını duyurdu.

Gaziray’da test sürüşleri başlad
25-05-2022 09:29
25-05-2022 09:35
GAZİANTEP

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gaziray Banliyö Hattı’nda test çalışmalarının başladığını duyurdu. Test sürüşlerine başlanıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Bakan Karaismailoğlu, ‘’Gaziray test çalışmalarına başladı, Gaziray'ı Gaziantep ile buluşturmaya az kaldı’’ yorumunda bulundu.

Gaziantep’in ulaşımda sıkıntısını çözecek projeler arasında yer  alan Gaziray Projesi’nde 2019 yılından bu yana yolcu taşınma işlemlerine başlanılması bekleniyor. Gaziantep OSB ile KÜSGET Sanayi Sitesi arasında faaliyet gösterecek olan Gaziray Projesi kapsamında günlük 100 bin yolcunun taşınması bekleniyor.

Yıllardır beklenen  proje ile ilgili müjdeli haberi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu verdi. Test sürüşlerine başlanıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Bakan Karaismailoğlu, ‘’Gaziray test çalışmalarına başladı, Gaziray'ı Gaziantep ile buluşturmaya az kaldı’’ yorumunda bulundu.

FADILOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediye Başkanı  Rıdvan Fadıloğlu, Gaziray Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.  Başkan Fadıloğlu, ‘’ Gaziray, Metro standartlarında banliyö trenleriyle yüksek kalite toplu taşıma hizmeti için test sürüşleri başladı. Emeği geçen başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu olmak üzere GBB Başkanımız  Fatma Şahin ve ekibine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER