Siyaset

Geçmiş Dönem Tarım ve Orman Bakanı Şehzadeler Belediyesi'nde Ağırlandı

Geçmiş dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Şehzadeler Belediyesi'nde ağırlanması ve teşekkürlerin sunulması

Geçmiş Dönem Tarım ve Orman Bakanı Şehzadeler Belediyesi'nde Ağırlandı
25-03-2024 21:08

Geçmiş dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından Şehzadeler Belediyesi'nde ağırlanarak karşılandı. Başkan Çelik, Pakdemirli'ye bakanlık döneminde Şehzadeler'e bir piknik alanı yapılması için sağladığı destekten dolayı teşekkür etti. Ziyaret sırasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çelik, Pakdemirli'nin döneminde ilçeye verdiği desteklerden övgüyle bahsetti. Çelik, "Sayın bakanımız bakanlık döneminde ilçemiz için hangi talepte bulunduysak destek verdiler. Kendisinin döneminde tamamlanması mümkün olmayan barajlar tamamlandı. Bu vesileyle de hemşehrilerimiz adına ilçemize kazandırdığı hizmet ve projeler için teşekkür ediyorum.

2 Kasım 2021 tarihinde kendisini ziyaret ettiğimizde ilçemizde piknik alanı yapılabilecek bir alan olmadığını bu noktada vatandaşlarımızın talebi olduğunu iletmiştik. Verdikleri talimat sonrasında 5-6 yer bulundu ve en uygun olanını seçerek gerekli çalışmaları yaptık. Yakın bir zamanda 100. Yıl Kır Bahçemiz hizmet vermeye başlayacak. Biz milletvekillerimizden, bakanlarımızdan, hükümetimizden hep destek gördük. 100. Yıl Kır Bahçesi de bunun somut bir örneğidir. " şeklinde konuştu. Pakdemirli ise yapılan hizmetlerin unutulması gerektiğini ancak hatırlatılınca güzel hatıralar oluşturduğunu belirtti. "Bu projenin mimarı belediye başkanımızdı biz de gerekli desteği verdik. İnşallah hemşehrilerimiz için hayırlı olur. " dedi. Ziyaretin anısına Başkan Çelik, Pakdemirli'ye mesir sepeti hediye etti. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER