Yaşam

Ğezzo ve Ensarioğlu Ailesi Kirve oldu

Mardin DAŞİ Aşiret Liderlerinden Merhum Cemil Ğezzo'nun torunu Siyasetçi ve İş İnsanı Gökhan Çelik Diyarbakırlı Siyasetçi ve Kanaat önderlerinden dönemin Başbakanı Adnan Menderes’in yakın dostu olarak bilinen merhum Abdurrezzak

Ğezzo  ve Ensarioğlu  Ailesi Kirve oldu
21-10-2024 21:00
Geçmiş dönem Diyarbakır Milletvekilli Abdüllatif Ensarioğlu, Geçmiş Dönem Devlet Bakanı İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu'nun yegeni Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Çevre ve Komisyon Başkanı Galip Ensarioğlu kardeşi Cemil Ensarioğlu, Ğezzo ailesinin  genç bireylerinden iş insanı Gökhan Çelik'in kirvesi oldu.
      Cihan Ensarioğlu Yeniden Refah Partisi Kurucular kurulunda yer almış Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan' ın  da yakın dostudur.
Gökhan Çelik "kirveliğin kültürümüzde var olan bir sosyal gelenektir. Kirveliğin sorumluluğunu farkındayız, kirveliğin sorumluluğunu ve yükünü taşıyabilecek bilinçteyiz. Şahsen 2007 den beri Ensarioğlu ailesiyle başlayan dostluğumuzun, kardeşliğimiz bu güne kadar ailece devam etti. Bundan sonra Kirveliğimizle dostluğumuz akrabalığa ve kardeşliğe dönüşmesi adına. çocuklarımızın ve torunlarımızın kardeş olarak yetişmeleri için bu adımı atmış bulunmaktayız. Şahsım adına Başta kirvem Cihan Ensarioğlu ve Ensarioğlu ailesine teşekkür ederim. İsrail’in Filistin’e uyguladığı soykırımdan dolayı Sünnetimizi Düğünsüz olarak gerçekleştirdik." dedi.

Kaynak: mardinsoz.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER