Yaşam

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: "Kurban Bayramı’nın ardından, belediyemiz olarak ilçemizin hijyen ve temizliğine büyük önem veriyoruz"

Gölbaşı belediye başkanı yakup odabaşı, "kurban bayramı'nın ardından, belediyemiz olarak ilçemizin hijyen ve temizliğine büyük önem veriyoruz" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: "Kurban Bayramı’nın ardından, belediyemiz olarak ilçemizin hijyen ve temizliğine büyük önem veriyoruz"
20-06-2024 17:15

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Kurban Bayramı’nın ardından, belediyemiz olarak ilçemizin hijyen ve temizliğine büyük önem veriyoruz" dedi.


Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı’nın ardından oluşabilecek kötü koku ve sineklenme sorunlarına karşı konteyner dezenfekte ve yıkama işlemleri gerçekleştirdi. Yıkama ve dezenfekte işlemleri ilçenin tüm mahallelerinde yapılırken, program dahilinde çalışmaların en kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Vatandaşların hijyenik bir ortamda bayram sonrası yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi. “Temiz ve düzenli bir Gölbaşı için çalışmaya devam edeceğiz”


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, temizlik çalışmalarına ilişkin, "Kurban Bayramı’nın ardından, belediyemiz olarak ilçemizin hijyen ve temizliğine büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz, bayram sonrasında oluşabilecek kötü koku ve sineklenme gibi sorunlarla karşılaşmamanız için konteynır yıkama ve dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Siz değerli hemşehrilerimizin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri bizim için çok önemli. Hep birlikte, temiz ve düzenli bir Gölbaşı için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm halkımıza, sağlıklı ve mutlu günler dilerim" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER