Gündem

Gölcük Günebakan Anne Şehir Merkezinde Renkli Anlar: Masa Tenisi Turnuvası

Gölcük Günebakan Anne Şehir Merkezi'nde düzenlenen masa tenisi turnuvasında kadınlar stres atarken keyifli zamanlar geçirdi.

Gölcük Günebakan Anne Şehir Merkezinde Renkli Anlar: Masa Tenisi Turnuvası
29-02-2024 13:53

Gölcük Günebakan Anne Şehir Merkezi'nde düzenlenen masa tenisi turnuvasında kadınlar adeta birbirleriyle yarıştı. Renkli anların yaşandığı turnuvada, kadınlar hem stres attılar hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler arasında yer alan masa tenisi turnuvası, katılımcılar arasında büyük ilgi gördü. Kadınlar, rekabetin ve heyecanın tavan yaptığı turnuvada birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

Anne Şehir Merkezleri, kadınlara spor, sanat, kültür gibi farklı alanlarda hizmetler sunarak onların sosyal hayatlarını zenginleştirmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda düzenlenen masa tenisi turnuvası da kadınların hem spor yapmalarını sağladı hem de bir araya gelerek keyifli vakit geçirmelerine olanak tanıdı.

Katılımcılar arasında dostluk ve dayanışmanın ön planda olduğu turnuva, kadınların günlük streslerinden uzaklaşmalarına ve birbirleriyle iletişim kurmalarına yardımcı oldu. Gölcük Günebakan Anne Şehir Merkezi, benzer etkinliklerle kadınların hayatlarına renk katmaya devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER