Magazin

Gönül Dağı’nda beş veda birden! 5’ini birden 4.sezonda göremeyeceksiniz

Kimi zaman duygu seli yaşatan bazen de yüzlerde tatlı bir tebessüm bıraktıran Gönül Dağı dizisinde birden fazla ayrılık gerçekleşecek.

Gönül Dağı’nda beş veda birden! 5’ini birden 4.sezonda göremeyeceksiniz
20-09-2023 09:18

İzleyenlere unutulmaya yüz tutmuş değerleri yansıtan ve duygu yüklü sahneleriyle eşi benzeri bulunmaz dakikalar yaşatan Gönül Dağı’nda tam 5 ayrılık birden yaşanacak. Hem oyuncu kadrosuyla hem hikayesiyle dizi severlerden tam not alan ve her hafta merak ve heyecan içerisinde seyredilen Gönül’de büyük yaprak dökümü gerçekleşecek.

Kendi Düşen Ağlamaz’a Mahkum’dan ses getiren transfer! Bu kez TRT1’le anlaştıKendi Düşen Ağlamaz’a Mahkum’dan ses getiren transfer! Bu kez TRT1’le anlaştı

Gönül Dağı’nın Elif Uysal’ı Zümre Meğreli, Zeynep Uysal’ı Güliz Aybay, Zahide Kaya’sı Ecem Özkaya, Günşıl Kaya’sı Gülhan Tekin ve Meryem’i Sevilay Gültekin ayrıldı. Öte yandan Emel Çokçalışkan’ın yazdığı, Yahya Samancı’nın yönettiği ve Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu Gönül Dağı’ndan Semih Ertürk’ün de veda edebileceği gündemde konuşulmaya başlandı.

1 dizi daha bitiyor! Reyting savaşında yenik düşen Ruhun Duymaz'ın final tarihi1 dizi daha bitiyor! Reyting savaşında yenik düşen Ruhun Duymaz'ın final tarihi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER