Spor

Göztepe’de hareketli günler yaşanıyor

Süper lig’in yeni ekiplerinden göztepe, son günlerde toplam 6 oyuncusuna veda ederken 2 oyuncusu ile de sözleşme uzattı.

Göztepe’de hareketli günler yaşanıyor
31-05-2024 11:58

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, son günlerde toplam 6 oyuncusuna veda ederken 2 oyuncusu ile de sözleşme uzattı.


Trendyol 1. Lig’i ikinci sırada bitirerek Süper Lig’e çıkmayı başaran Göztepe’de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. İlk olarak İsmail Köybaşı ve Dennis’le sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, daha sonra gidecek oyuncuları belirlemeye başladı. Kiralık oyunculardan Billal Messaoudi, Celil Yüksel, Ensar Aksakal ve Ümit Akdağ’a teşekkür edip vedalaşırken, sözleşmesi biten Atınç Nukan ve Fıratcan Üzüm’le de yeni bir sözleşme imzalanmadı. Böylece Göztepe, şampiyonluk yolunda takıma katkı veren 6 oyuncuyla yollarını ayırma yoluna gitti. İzmir ekibinde sözleşmeleri Haziran 2025’te bitecek olan Mame Diouf ve Lasse Nielsen ile de sezon başlamadan önce vedalaşılacağı ifade edildi.


Yaşanan bu ayrılıklar sonrası transfere hız veren Göztepe’nin, anlaşmaya varılan oyuncuları kısa bir süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER