Spor

Güreşçilere mehterli karşılama

çorum'a dönen güreşçilere mehterli karşılama töreni düzenlendi

Güreşçilere mehterli karşılama
25-06-2024 18:38

Güreş Süper Ligi final grubu müsabakalarında serbest sitilde Türkiye ikincisi olan Çorum Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri tarihi bir başarıyla Çorum’a döndü. Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret eden güreşçiler, belediye binası önünde mehterle karşılandı.


Türkiye Güreş Süper Liglerinde 2023-2024 sezonu, geçtiğimiz cumartesi günü Ankara’da yapılan müsabakalarla sona erdi. Süper Lig’de Çorum’u temsil eden Çorum Belediyesi Spor Kulübü, serbest stilde ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.


İkincilik kupası ile Çorum’a dönen güreşçiler Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti. Güreşçiler için belediye binası önünde mehterli tören yapıldı. "Bu gurur tüm Çorum’un"


Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın karşılama töreninde yaptığı konuşmada güreşçileri ve antrenörleri tebrik etti. Başkan Aşgın, “Çorum güreş şehri ve yiğidin harman olduğu bir şehirdir. Yiğitlerimiz çok güzel bir mücadele ortaya koyarak önemli bir başarıya imza attılar. Şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek bizlere bu gururu yaşatan antrenörlerimizi ve güreşçilerimizi tebrik ediyorum. Bu gurur tüm Çorum’un” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER