Asayiş

Güzelvadi Mahallesi’ndeki Feci Olayda Hayatını Kaybeden Aile Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi’nde dün meydana gelen trajik olayda aynı aileden dört kişi hayatını kaybetmişti

Güzelvadi Mahallesi’ndeki Feci Olayda Hayatını Kaybeden Aile Son Yolculuğuna Uğurlandı
13-10-2024 14:35
13-10-2024 14:39
GAZİANTEP

. Olay, tüm şehirde büyük bir üzüntü yaratırken, bugün düzenlenen cenaze töreniyle aile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başta olmak üzere, aile yakınları, mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Olay Nasıl Meydana Geldi?

Olay, dün sabah saatlerinde Güzelvadi Mahallesi’nde yaşandı. Aile bireylerinden Ahmet, Emine, Zeynep ve Mustafa Kılıç, sabaha karşı evlerinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Henüz tam olarak neden kaynaklandığı belirlenemeyen olayla ilgili güvenlik güçleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İlk incelemelere göre olayın bir aile içi anlaşmazlıktan kaynaklandığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Mahalle sakinlerinin ifadelerine göre, silah sesleri duyulduktan kısa bir süre sonra olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, dört kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Saldırının faili ya da faillerinin kimlikleri henüz belirlenemezken, polis ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Olayda hayatını kaybeden Ahmet, Emine, Zeynep ve Mustafa Kılıç için bugün Güzelvadi Camii’nde düzenlenen cenaze töreni, büyük bir katılımla gerçekleşti. Törende gözyaşları içinde dualar edilerek, aile fertleri tek tek son yolculuklarına uğurlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da acılı aileye taziye dileklerini ileterek, aile yakınlarıyla birlikte cenaze namazına katıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, mahalle sakinleri ve aile yakınları büyük bir şok ve üzüntü içinde. Yetkililer, olayın aydınlatılması için çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini belirtiyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER