العربية

Hayati Sır: İstanbul ikinci kez fethedilecek... Elektromanyetik saldırılara dikkat edin!

İstanbul'un yeniden ve manevi olarak fethedileceğini söyleyen Araştırmacı-Yazar Hayati Sır, yeni dünya düzenine karşı Müslümanların bilinçlenmesi ve karşı çıkması çağrısı yaptı. Sır ayrıca, evlerdeki silahlar için de uyardı.

Hayati Sır: İstanbul ikinci kez fethedilecek... Elektromanyetik saldırılara dikkat edin!
19-10-2024 14:23

Haber7 - İbrahim Can

Araştırmacı-Yazar Hayati Sır’ın yeni kitabı “İstanbul’un Metafizik Sırrı”, Hayykitap’tan okuyucuyla buluştu. Aziz İstanbul’un ikinci, yani manevi fethini anlatan kitap, insana yeniden özüne dönüş çağrısı yapıyor ve yeni dünya düzenine karşı Müslümanlara diriliş yolunu gösteriyor.

İstanbul’un manevi kapılarının açılacağını belirten Sır, Mescid-i Aksa’nın kurtuluş reçetesini açıklıyor. İnsanların arasında adeta bir sis perdesi oluşturan ve gerçeğe karşı sessizliğe büründüren teknolojik gürültüye karşı da uyaran Hayati Sır, şehirlerimizde ve evlerimizde üzerimize dönmüş elektromanyetik saldırılara karşı harekete geçme çağrısı yapıyor.

İsrail’in Gazze’de onlarca yıldır sürdürdüğü ve Lübnan’da da başlattığı katliamlara karşı İslam aleminin sessizliğini vurgulayan Hayati Sır, tüm bunlara rağmen umutsuz değil. Sır, inananların ve gönlünü İslam’a açanların Allah’ın kurduğu tuzağa dahil olacağını ve zulme karşı kıyam edeceğini vurguluyor ve her Müslümanın kıyam etme gününe kendini hazırlaması gerektiğinin altını çiziyor.

Hayati Sır’a misafir olduk, hem yeni kitabı hakkında konuştuk hem de bölgemizde gelişen olayları sorduk. Sır, tüm dünyayı etkisi altına almaya çalışan “tek yönetimin” amaçları ve izlediği yola projeksiyon tuttu ve son manevi savaşı anlattı.

İSTANBUL’DA MANEVİ FETİH NASIL GERÇEKLEŞECEK?

Bütün bölgelerin metafizik sırrı olduğunu vurgulayan Sır, artık bu manevi değerlerin, reel politiğin gölgesinde kaldığı için görünmediğini kaydetti ve medyanın yönlendirmelerine dikkati çekerek, “Medya, çoğunlukla gerçeği örter” dedi. Peygamber Efendimizin İstanbul’un fethini istemesinin de aslında bir mesaj olduğunu vurgulayan Sır, sözlerine şöyle devam etti:  

“Peygamber Efendimizin İstanbul’un fethinin istemesinin sebebi aynı zamanda İstanbul’un, Mekke’nin, Mescid-i Aksa’nın aynı kıbleler olmasındandır. Bu bir mesajdır. Fethedilmeden önce İstanbul Paganist bir şehirdi ve yeraltı çok tehlikeliydi. Biz secdelerimizle bu tehlikeyi durdurduk. Şu an yine o yeraltı harekete geçmek üzere. Bütün bu deprem açıklamaları monşerler tarafından yapılıyor. Korkutmak için ve İstanbul’u boşaltmak içindir. Hiçbir yere gitmemek ve İstanbul’u korumak lazım. Mescid-i Aksa ile İstanbul’un metafizik kaderi birdir. Mescid-i Aksa’nın Muallak Kayası’nın İstanbul’la ilgili kaderi birdir. Bilenler bilir: İstanbul’a girilmedikçe -ki girmeye çalışıyorlar- Mescid-i Aksa’yı yıkamazlar.”