Sağlık

Hayırsever Yıldız Ailesinden Gaziantep’e Sağlık Hizmeti Desteği

Hayırsever Av. Mehmet Zeki Yıldız tarafından yaptırılacak olan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun yapımına dair protokol, Gaziantep Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve hayırsever Yıldız arasında imzalandı.

Hayırsever Yıldız Ailesinden Gaziantep’e Sağlık Hizmeti Desteği
11-10-2024 21:10
11-10-2024 21:12
GAZİANTEP

Protokol imza törenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber, İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin ve hayırsever Av. Mehmet Zeki Yıldız katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Çeber, “Yine çok özel ve anlamlı bir protokole imza atmak için buradayız. İmzalarını atacağımız protokolle birlikte Zeki Bey’in ümit ettiği gibi, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda hizmet alan ve şifa bulan herkesin duası Akın kardeşimizin ruhuna erişecektir. Doğru bir yer, doğru bir alan ve doğru bir hizmet. Bu anlamda hayırseverimizi canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda açılış vesilesi ile bir araya geliriz.” dedi.

İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin ise, “Bugün yine hayırseverimiz tarafından bir sağlık tesisimizin yapılması için bir araya geldik. Hayırseverimiz Mehmet Zeki Yıldız, erken yaşta kaybettiği oğlu Akın Yıldız adına bir sağlık tesisi yaptırma talebini bizlere iletti. Yapılan çalışmalar neticesinde ihtiyaç olan şehir gösteren bir mevkiide yapımına karar verdik. Yapımı gerçekleşecek olan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, İbrahimli bölgesine de hizmet edecek. Hayırseverimize bu örnek davranışı için canı gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Hayırsever Av. Mehmet Zeki Yıldız ise, “Ben yedi yıl önce 28 yaşındaki biricik oğlum Akın Yıldızı kanserden kaybettim. Ailece çok acı çektik. Oğlumun adını yaşatmak adına sağlık hizmetini yerine getirerek hem kendimin hem de oğlumun bu dünyada rahatlamasını istiyorum. Allah hayırlı etsin.” dedi.

Protokol, atılan imzaların ve çekilen fotoğrafların ardından son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER