Gündem

Hem gönle hem de bütçeye hitap eden restoran, vatandaşın takdirini topluyor

Samsun büyükşehir belediye başkanı halit doğan, sosyal belediyecilikte örnek hizmetler hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirterek, “hem gönüllere hem de hemşehrilerimizin bütçesine hitap ediyoruz” dedi.

Hem gönle hem de bütçeye hitap eden restoran, vatandaşın takdirini topluyor
29-05-2024 18:02

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan, sosyal belediyecilikte örnek hizmetler hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Hem gönüllere hem de hemşehrilerimizin bütçesine hitap ediyoruz” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın talimatıyla belediyeye ait 153 Restoran’da güncellenen fiyatlar vatandaşların beğenisini topladı. Aynı zamanda 153 Kafe’de de çay, simit fiyatlarında indirime gidildi. SBB Başkanı Halit Doğan, “Şehrimizin belli noktalarında aynı hizmeti hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” diyerek müjdeyi verdi. “Gönle dokunan hizmetler hayata geçirmek önceliğimiz”


İnsanı merkeze alan hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Halit Doğan, “İnsanımızı merkeze alan, hemşehrilerimizin gönlüne dokunan her çalışmayı çok önemsiyorum. Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda hareket etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da hayata geçirdiğimiz her hizmette önce insanımızın mutluluğu için çalışıyoruz. 153 Restoranımızdaki fiyat güncellemelerimiz de hemşehrilerimizden çok olumlu dönüşler aldı. Aynı zamanda 153 Kafemizde de fiyat güncellemesinde bulunduk. Şehrimizin belirli noktalarında, esnafımızı da etkilememeye özen göstererek hemşehrilerimizi aynı hizmetle buluşturmayı sürdüreceğiz. Bir insanımızı bile mutlu edebiliyorsak büyük bir mutluluk kaynağı bizim için. Hem kaliteli hizmet hem de uygun fiyatlı yemekleri hemşehrilerimizle buluşturmuş oluyoruz. İnşallah gönle dokunan çalışmalarımızı artırmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Vatandaştan 153 Restoran’a tam not


153 Restoran’da yemek yiyen vatandaşlar da memnuniyetini ifade etti. Fiyatlardan memnuniyetlerini belirten Kemal Cingöz isimli vatandaş, “Fiyatlardan da uygulamadan da çok memnunum. Biz şoför esnafıyız. Ekonomik fiyata yemek yiyoruz. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Kısa sürede gönüllere dokunan hizmetler yaptı” şeklinde konuştu.


Restorana ilk kez geldiğini söyleyen Cengiz Kabakçıoğlu ise, “Arkadaşlarımın önerisi üzerine geldim. 70 lirayı duyunca inanmadım ama gerçekten öyleymiş. Bu fiyata yemek yiyebildiğimiz için mutluyum. Başkanımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER