Teknoloji

Huawei ve CoinTR'den Stratejik İşbirliği

Huawei ve CoinTR, Türkiye'de Web3 altyapısının geliştirilmesi için stratejik bir ortaklık duyurdu.

Huawei ve CoinTR'den Stratejik İşbirliği
28-02-2024 17:14

İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde (Mobile World Congress-MWC 2024) Huawei ve CoinTR arasında stratejik bir işbirliği duyuruldu. Bu ortaklık, Türkiye'de Web3 altyapısının geliştirilmesini ve sektörler tarafından daha fazla benimsenmesini amaçlıyor.

Huawei, Türkiye'de sunduğu yenilikçi bulut çözümleriyle kurumların farklı ihtiyaçlarına odaklanırken, Web3 teknolojilerinin dönüştürücü potansiyelini de göz önünde bulundurarak inovasyon odaklı çözümler geliştiriyor. CoinTR ise Web3 alanındaki yetkinliğiyle biliniyor ve bu alanda önemli projelere imza atıyor.

Huawei Cloud Türkiye Üst Yöneticisi Frank Ma, işbirliğiyle ilgili olarak, "Web3'ün avantajlarını keşfetmek ve işletmelerin değerini en üst düzeye çıkarmak için birlikte çalışacağız. Teknolojinin herkese fayda sağlaması ve dijital dünyada kimseyi geride bırakmaması önemlidir" dedi.

CoinTR Üst Yöneticisi Ali Eşelioğlu ise şunları söyledi: "Huawei Cloud ile yaptığımız işbirliğiyle blockchain, Web3 ve dijital teknoloji alanlarındaki hizmetlerimizi daha da geliştireceğiz. Misyonumuz, Türkiye'nin finans merkezi olmasına katkıda bulunmak ve kripto ve blok zinciri alanında eğitim ve yeniliği teşvik etmek. "Huawei ve CoinTR'nin işbirliği, Web3 uygulamalarının yaygınlaşması ve geliştirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu ortaklık, dijital ekonomiye katkı sağlayacak eğitim ve altyapı gelişimine de destek olacak. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER