Dünya

İşgalci İsrail'in esir fiyaskosu: 100'üncü günde Kassam'dan yeni mesaj!

İşgalci Siyonist İsrail, esirleri kurtarma bahanesiyle 100 gündür Gazze'de soykırım yaparken tek bir esiri bile kurtaramadı.

İşgalci İsrail'in esir fiyaskosu: 100'üncü günde Kassam'dan yeni mesaj!
14-01-2024 16:57

Haber7 -  ÖZEL

Gazze’de sivillere yönelik 100 gündür soykırım yapan işgalci Siyonist İsrail, Kassam Tugayları karşısında hezimete uğrarken tek bir esiri bile kurtaramadı. Bazı bölgelerden çekilmek zorunda kalan İsrail, savaşın başından bu yana çok sayıda İsrailliyi öldürdü.

“ESİRLER, İSRAİL’İN UMRUNDA DEĞİL” MESAJI

Kassam Tugayları, soykırımın 100. gününde “Zaman bitiyor” notuyla yayınladığı videoda yeni mesajlar paylaştı.

İsraillilere seslenilen videoda, “10 yıl önce, onları hatırlıyor musunuz? Hadar, Aron, Omar, Magnesto… 2014 yılında Netanyahu ve hükümeti çocuklarınızı ihmal etti ve onları sizlere geri getiremedi. Ne yazık ki, bulundukları hücreyle bağlantı kesildi.ifadesi kullanıldı.

"ZAMAN BİTİYOR"

7 Ekim’de esir alınanların hatırlatıldığı videoda, İsrailli esir ailelerine seslenildi ve “Bağlantı hala elimizde. Geçmişte ve şu an Netanyahu ve hükümeti çocuklarınızın ve sevdiklerinizin geri dönüşüyle ilgilenmiyor. Unutmayın, zaman geçer, kaybolur ve azalır.” denildi.

___________

4 İSRAİL ASKERİ İŞGALCİLER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Kassam Tugayları, geçtiğimiz hafta 4 İsrail askerinin son görüntüsünü yayınladı. İsrail ordusunda görevli 4 esirin hayatını kaybettiği ifade edildi.

Kassam Tugayları’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan videoda, “Şucaiye’de işgal ordusu tarafından mahallenin çeşitli yerlerinde birden fazla kez öldürülme girişiminin ardından öldürülen Siyonist askerler... Zaman bitiyor.” ifadeleri kullanılmıştı.