Siyaset

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli ve Meclis Üyeleri Sahaya Çıktı

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli ve meclis üyeleri birlikte saha gezisine çıktı, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüler.

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli ve Meclis Üyeleri Sahaya Çıktı
21-02-2024 18:03

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, meclis üyeleri ile birlikte saha gezisine çıktı. Meclis üyeleri, Murat Sesli'ye destek amaçlı "Hepimiz Murat Sesli'yiz" pankartını açarak, vatandaşlar arasında büyük beğeni topladılar. Sesli ve ekibi, çarşı içinde yaptıkları gezide esnaflardan destek istedi.

Murat Sesli, konuşmasında Ereğli'nin ihtiyaçlarına cevap vereceklerini ve belediyenin taksicilerin ya da diğer esnafın parasına ihtiyacı olmadığını vurguladı. Taksici esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyen Sesli, ticaretin içinden gelen bir belediye başkanı olacaklarını söyledi. Ziyaret esnasında esnaflar, değişim istediklerini ve ticaretin içinden gelen bir belediye başkanı görmek istediklerini belirttiler. İyi Parti Belediye Meclisi 1. Sıra Adayı Evrim Balbaloğlu, İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan ve diğer parti üyeleri de geziye katıldılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER