Asayiş

İzmir'de Kuyumcu Cinayeti Zanlısı Kadın Kimliği ile Yakalandı

İzmir'in Bornova ilçesinde gerçekleşen kuyumcu cinayeti zanlısı, kadın kimliğiyle 13 gün sonra yakalandı.

İzmir'de Kuyumcu Cinayeti Zanlısı Kadın Kimliği ile Yakalandı
03-04-2024 04:08

İzmir’in Bornova ilçesinde, emanet ettiği parasını geri alamadığı için kuyumcuyu öldüren ve cesedini otomobilin bagajında gezdiren cinayet zanlısı, 13 günlük kaçışının ardından kadın kimliği ile yakalandı. Olay, 19 Mart günü Bornova ilçesinde meydana geldi. İşletmesi için kuyumculuk yapan Bekir Bozar’a (68) bir miktar para verdiği ve geri alamadığı iddia edilen F. B. (24) ile arkadaşı E. Ö. (24), Burak Reis Caddesi’nde Bozar’ı arabaya aldı. Çıkan tartışmanın ardından F. B. , kuyumcuyu tabancayla ensesine 3 el ateş ederek öldürdü. Bekir Bozar’ın cansız bedenini otomobilin bagajına yükleyen şüpheliler, otomobili özel bir hastanenin otoparkına bırakarak kaçtı. Zanlıların olaydan bir gün sonra emniyete giderek durumu anlatan E. Ö. , cinayet zanlısı F. B.

'nin isteği üzerine cesedi otomobilin bagajına koyduklarını ve sonra Manisa'nın Turgutlu ilçesine gittiklerini, gece boyunca da otomobilin bagajındaki cesetle birlikte burada turladıktan sonra İzmir’e geri dönüp, Bornova'daki özel bir hastanenin otoparkına aracı park ettiklerini ifade etti. Cinayet şüphelisi F. B. 'nin daha sonra kuyumcunun dükkanına girerek altınları çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. F. B. , yakalanmadan önce bir kadın kimliğiyle dolaştığı ve Çamdibi Kamil Tunca Caddesi'nde yakalandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı F. B. , çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bornova Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'nin titiz çalışmaları sonucunda il il aranan zanlı, olayın olduğu mahallede yakalandı ve şimdi adaletin önüne çıkarıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER