Magazin

İzmir’de unutulmaz gece: Hastalar ve hekimler aynı sahnede

Unutulmaz gece, medical point hastaneleri yönetim kurulu başkan vekili veysi kubba’nın, pınar seli soydaş’a çiçek ve plaket takdimiyle sona erdi.

İzmir’de unutulmaz gece: Hastalar ve hekimler aynı sahnede
30-05-2024 11:28

İEÜ Medical Point Hastanesinin hekim ve çalışanları ile kanser hastalığını atlatmış hastalar, ‘Bir Şarkı Bir Hayat’ konserinde buluştu. Sevilen şarkılar hep birlikte söylenirken, ortaya unutulmayacak görüntüler çıktı. Medical Point Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Projeyi Pınar Hanım bize getirdiğinde projeyi sahiplendim. Araya bir takım süreçler girdi. En değerli yol arkadaşımı kaybedince projeyi bir süre ertelemiştik. Şükürler olsun bugün sizler projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum.” dedi.


İEÜ Medical Point Hastanesi unutulmayacak bir etkinliğe imza attı. Sanatçı Pınar Seli Soydaş yönetiminde kanser hastalığını atlatmış hastalar, İEÜ Medical Point Hastanesi’nin hekim ve çalışanları; ‘Bir Şarkı Bir Hayat’ konserinde aynı sahnede buluştu. İzmir Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu’ndaki konsere Medical Point Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, eşi Serap Kubba ve çocukları İrem, Gizem ve Ecem Kubba’nın yanı sıra eski Adalet Bakanı Hasan Denizkurdu, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Karşıyaka müftüsü İsa Gürler katıldı. Sahne alacak olanların yakınları ve Medical Point Hastanesi ailesi de salonu doldurdu. Sahneye ilk olarak karaciğer yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden Medical Point Hastaneler Grubu merhum Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken’in anısına Pınar Seli Soydaş, Sezen Aksu şarkısı ‘Bir Çocuk Sevdim’ ile çıktı. ‘Projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum’


Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Medical Point Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, ‘Bir Şarkı Bir Hayat’ projesini gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Kubba, “Projeyi Pınar Hanım bize getirdiğinde projeyi sahiplendim. Araya bir takım süreçler girdi. En değerli yol arkadaşımı kaybedince projeyi bir süre ertelemiştik. Şükürler olsun bugün sizler projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. Projeyi Pınar Seli Hanım ilkmek ilmek örerek projeyi buraya getirdi. Projeye katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler Medical Point ailesi olarak değerli hekimlerimizde çare olmaya, hizmet etmeye çalışıyoruz. Elbette kusurlarımız da vardır. Ancak insanlara faydalı olmak için ben tüm takım arkadaşlarımız insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.


Projenin mimarlarından Pınar Seli Soydaş ise, “Projeyi ilmek ilmek işledik. Bu bu hastalık illa ki ölümle sonuçlanmıyor. Çevreyle, sevgiyle bitiyor. Bence bir bütünle aileyle bitiyor. İstersek zaferle bitiriyoruz. Projeyi Veysi Kubba’ya götürdüğümde yüreğindeki eliyle elimden tuttu. ‘Bunu beraber yapacağız’ dedi. Biz gönlümüzden akan gözyaşlarımızla bu projeye başladık ve karşınızdayız.” dedi.


Konuşmaların ardından Veysi Kubba’nın kızı İrem Kubba’nın, ‘Sevemedim Karagözlüm’ isimli eseri seslendirmesiyle müzik şöleni başladı. Hekimler, çalışanlar ve hastalar en güzel eserleri birlikte söylerken, izleyiciler hem eğlendi hem de duygu dolu anlar yaşadı. Öte yandan etkinlikte kanseri yenen 9 yaşındaki Rüzgar Akovalı ile yine kanseri yenen 5 yaşındaki Masal Liva Uthan da şarkı söyledi. Akovalı ve Uthan’ın performansları da büyük beğeni topladı. Unutulmaz gece, Medical Point Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba’nın, Pınar Seli Soydaş’a çiçek ve plaket takdimiyle sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER