Asayiş

Jandarmadan öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi

Edirne il jandarma komutanlığı trafik timleri, keşan ilçesi çamlıca köyü ilk ve orta okulu öğrencilerine, temel trafik kuralları, trafikte yayaların uyması gereken kurallar ve okul servis araçlarında davranış kuralları konuları hakkında trafik eğitim verdi.

Jandarmadan öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi
14-06-2024 11:25

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, Keşan ilçesi Çamlıca Köyü İlk ve Orta Okulu öğrencilerine, temel trafik kuralları, trafikte yayaların uyması gereken kurallar ve okul servis araçlarında davranış kuralları konuları hakkında trafik eğitim verdi.


İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından, Keşan ilçesi Çamlıca Köyü İlk ve Orta Okulu öğrencilerine, temel trafik kuralları, trafikte yayaların uyması gereken kurallar ve okul servis araçlarında davranış kuralları konuları hakkında trafik eğitim verdi. Ekipler, eğitim sonunda öğrencilere Jandarma Çocuk Dergisi hediye etti.


Eğitimle ilgili yapılan açıklamada, "Yarınlarımızın geleceği çocuklarımız için güvenli bir trafik akışının sağlanmasına yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir" denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER