Asayiş

Jandarmadan trafik denetimi: 74 araca ceza

Balıkesir’de jandarma ekipleri kırsal bölgelerde trafik güvenliğini sağlamak adına radarla hız denetimi ve emniyet kemeri denetimi gerçekleştirdi. Yapılan denetimde 74 araca 152 bin tl para cezası kesildi.

Jandarmadan trafik denetimi: 74 araca ceza
21-05-2024 00:52

Balıkesir’de jandarma ekipleri kırsal bölgelerde trafik güvenliğini sağlamak adına radarla hız denetimi ve emniyet kemeri denetimi gerçekleştirdi. Yapılan denetimde 74 araca 152 bin TL para cezası kesildi.


Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri tarafından, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, hız ihlali kaynaklı trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 18-19 Mayıs tarihlerinde radarla hız denetimi ve emniyet kemeri ve çocuk bağlama tertibatı denetimi gerçekleştirdi. Radarla hız denetimi sonucunda 212 araç kontrol edildi. 12 araca 16 bin 689 TL para cezası kesildi. Yapılan emniyet kemeri ve çocuk bağlama tertibatı denetimi ise bin 906 araç kontrol edildi. Kontrol edilen araçlardan 62’sine 136 bin 14 TL para cezası kesilirken, 17 araç trafikten men edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER