Asayiş

Jandarmanın 185. yılını kutladılar

Alaşehir ilçe emniyet müdürü mustafa zorpuzan ve ekibi alaşehir ilçe jandarma komutanı yüzbaşı yalçın gürenci’yi makamında ziyaret ederek jandarmanın 185'inci kuruluş yılını kutladı. Zorpuzan, yüzbaşı yalçın gürenci nezdinde tüm jandarma teşkilatını kutlayarak çiçek takdim etti.

Jandarmanın 185. yılını kutladılar
15-06-2024 10:14

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan ve ekibi Alaşehir İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Gürenci’yi makamında ziyaret ederek jandarmanın 185’inci kuruluş yılını kutladı. Zorpuzan, Yüzbaşı Yalçın Gürenci nezdinde tüm jandarma teşkilatını kutlayarak çiçek takdim etti.


İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan ve ekibi Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Jandarmanın 185’inci kuruluş yılını kutlayan Zorpuzan, "Kardeş teşkilatımız olan Jandarma teşkilatı ile her zaman iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Jandarma yurt içinde ve yurt dışında verilen tüm görevleri üstün görev anlayışıyla yerine getirmiş; ayrıca yurt içinde meydana gelen doğal afetlerde halkımızın daima yanında olmuş, yaraların sarılmasında , vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla 24 saat esasına göre hizmetlerini ifa etmektedir, bu başarılarınızın daim olması dileğimizle kuruluş gününüzü kutluyoruz” dedi.


Nazik ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Yüzbaşı Yalçın Gürenci ise şunları söyledi: "Ortak noktamız ülkemizin güvenliğini birlikte sağlamak. Kuruluş yıl dönümümüzde bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER