Magazin

Kan Çiçekleri dizisinden büyük rekor! Kanal 7 başarıya doymuyor, namı dünyaya yayıldı

5 Aralık’ta yayın hayatına merhaba diyen ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kan Çiçekleri büyük rekora imza attı. Kan Çiçekleri, ‘The Wit Social List’ tarafından yapılan, sosyal medyada Aralık ayında en çok paylaşılan ve takip edilen diziler arasında Kan ?

Kan Çiçekleri dizisinden büyük rekor! Kanal 7 başarıya doymuyor, namı dünyaya yayıldı
30-01-2023 09:23

Yönetmenlik koltuğunda Canan Çelik ile Ömer Baykul ikilisinin oturduğu Kan Çiçekleri dizisi çok konuşulacak bir başarı sağladı. Kanal 7’nin Unik Film / Raıns Pıctures imzalı dizisi Kan Çiçekleri dünyada en çok takipçi kazanan televizyon projeleri arasında 2.sıraya oturdu.

Hem köşe yazarı hem televizyon eleştirmeni olan Sina Koloğlu, sosyal medya platformu aracılığıyla Kan Çiçekleri dizisi hakkında takipçilerini yakından ilgilendirecek bir gönderi yayımladı.

Sina Koloğlu, ‘The Wit Social List’ tarafından yapılan ve sosyal medyada Aralık ayında en çok paylaşılan ve takip edilen diziler arasında, Kan Çiçekleri’nin ikinci sıraya yerleştiğinin açıklamasını gerçekleştirdi.

Listenin 1.sırasında hangi yapımın olduğunu öğrenmek isteyenler için de şu bilgiyi aktardı: “Peki birinci kim? ‘Saudi Idol’ yarışması. MBC1 (Arap dünyasının açılım kanalı diyelim)’de Aralık’ta yayınlanmaya başladığında yarışmaya 69 bin takipçi gelmiş.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER