Magazin

Kaos için can atıyorlar: ‘Erdoğan CHP’li belediyeleri aramadı’ yalanı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük depremden etkilenen şehrin yetkililerini aradığını ancak CHP’li belediye başkanlarını aramadığını iddia eden muhalif medyanın açıkça yalan söylediği belirlendi.

Kaos için can atıyorlar: ‘Erdoğan CHP’li belediyeleri aramadı’ yalanı!
06-02-2023 15:03
HABER7

Kahramanmaraş merkezli olarak 3 defa peş peşe yaşanan 7'nin üzerindeki şiddetli sarsıntılarla asrın en büyük depremlerini yaşayan Türkiye, hem kurtarma çalışmaları hem yaraları sarmak için seferber olmuş durumda.

Son dakika: Kahramanmaraş'ta 7.6 şiddetinde bir deprem daha! Canlı yayında binalar yıkıldıSon dakika: Kahramanmaraş'ta 7.6 şiddetinde bir deprem daha! Canlı yayında binalar yıkıldı

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda başta AFAD olmak üzere birçok kuruluş, depremden etkilenen 10 şehirde hummalı çalışma yürütürken, muhalif kuruluşlar yalan haberlerle halkı galeyana getirmek için çabalıyor.

KAOS LOBİLERİ DEVREDE

Muhalefet partileri tarafından fonlandığı belirtilen Sözcü, Yeniçağ, Diken gibi gazete ve internet haber siteleri, deprem üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik algı operasyonu düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP’li belediye başkanlarını aramadığını iddia eden fonlu medyanın yalanı kısa sürede ortaya çıktı.

ERDOĞAN HEPSİNİ ARADI

Başkan Erdoğan'ın depremden etkilenen bölgelerdeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldığını duyuran Cumhurbaşkanlığı, bu kapsamda CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Kilis Valisi Recep Soytürk ile Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Kilis Valisi Recep Soytürk ile Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

— T.C. Cumhurbaşkanlığı (@tcbestepe) February 6, 2023

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile de telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini ilettiği vurgulandı.

Cumhurbaşkanı @RTErdogan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile telefonda görüşerek, deprem sonrası ildeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

— T.C. Cumhurbaşkanlığı (@tcbestepe) February 6, 2023

PROVOKATÖRLER PİYASADA

Muhalif siyasetçi ve gazeteciler de konuyla ilgili "faleket tellallığı" tepkisi çeken yorumlarını sosyal medyaya boca ediyor.

Provokatörler yine piyasada! Deprem vurdu, onlar siyaset yaptı

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER