Gündem

Karaaslan: Yapacak daha çok işimiz var

 

Karaaslan: Yapacak daha çok işimiz var
18-08-2023 17:53

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen ‘Şehir Buluşmaları’ kapsamında Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Isparta’nın Eğirdir ilçesinde Pınar Pazarı’nda vatandaşlarla buluştu.

 

Programa AK Parti İl Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı  Serkan Keskin, milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse , Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay il genel meclisi üyeleri, p partililer katıldı.

 

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Teşkilat mensuplarımız, Cumhur İttifakı’na destek veren vatandaşlarımız Türkiye’nin gelişmesine, Türkiye’nin büyümesine Türkiye’nin istikrarlı şekilde yoluna devam etmesine vesile oldu. O yüzden bu büyük imzanın altında imzası olan sadece biz siyasetçiler ve yöneticiler değiliz. Bu büyük başarının altında imzası olan birinci derecede milletimiz ve vatandaşlarımızdır. Önümüzde çok önemli bir seçim var, ‘durmak yok yola devam, yapacak daha çok işimiz var” diye konuştu.

 

Vatandaşlardan gelen soruları cevaplayan AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, “Eğirdir Gölü’nden yılda 500 milyon metreküp suyu biz buharlaşma nedeniyle kaybediyoruz. Toplam kullanım miktarı da yıllık 150 milyon metreküp civarında kapasiteye sahip. Bunun neredeyse tamamını yani 12-13 milyonunu içme suyu olarak kullanıyoruz, geri kalanını ise tarımsal sulamada kullanıyoruz.  Aksu İlçemiz de bir su kaynağımız var, bu su kaynağını Eğirdir Gölü’ne nasıl indirebiliriz bunun müzakeresini yürütüyoruz. Çözüm önerimizi ortaya koyduk, 2 bakanlığımız şu anda karşılıklı olarak müzakerelerini sürdürüyor. İnşallah bu tamamlandıktan sonra da yaklaşık 50 milyon metreküplük kapasiteye sahip suyu Eğirdir Gölü’ne indirmiş olacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER