Asayiş

Karısını öldürmeye böyle gelmiş

?zmir'in konak ilçesinde cezaevinden kaçarak karısını öldürmeye gelen zanlı, mahalledeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. öte yandan polis tarafından takip edilerek yakalandığı anlar da görüntülenen katil koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karısını öldürmeye böyle gelmiş
25-06-2024 19:26

İzmir’in Konak ilçesinde cezaevinden kaçarak karısını öldürmeye gelen zanlı, mahalledeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Öte yandan, polis tarafından takip edilerek yakalandığı anlar da görüntülenen katil koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Olay, 22 Haziran günü saat 01.30 sıralarında Duatepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir çocuk annesi Gülsüm Mertoğlu (33), boşanma aşamasındaki kocası S.M. (38) tarafından kalbinden, sırtından ve karın boşluğundan defalarca bıçakladı. S.M. kaçarken, yaralı kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Mertoğlu’nun cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kayıplara karışan S.M.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu cinayet zanlısı S.M.’nin Ödemiş Kaymakçı Açık Cezaevi’nden firar edip, eşinin yaşadığı Konak’taki eve geldiği ve cinayeti işlediği ortaya çıktı. Cinayet öncesi eve geldiği ve yakalandığı anlar kamerada


Cinayet zanlısı S.M.’nin olay öncesi eve gelip zile bastığı anlar, bıçaklanan kadının bir arabaya bindirilmesi ve zanlının olay yerinden ayrıldığı anlar sokaktaki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Daha sonra Ballıkuyu semtinde zanlının polis tarafından takibi ve yakalandığı anlar da kaydedildi. Tutuklandı


Polis tarafından kıskıvrak yakalanan S.M., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.M., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER