Yaşam

Kavurucu sıcakta buz gibi kanyonda ferahlatan tıraş

Hatay’da sıcak havalara dikkat çeken berber geçilmez kanyonunda müşterilerini tıraş etti.

Kavurucu sıcakta buz gibi kanyonda ferahlatan tıraş
24-06-2024 09:12

Hatay’da hava sıcaklığının 40 dereceyi bulmasıyla bunaltıcı sıcağa dikkat çekmek isteyen kuaför Emre Can Çelebi, Geçilmez Kanyonu’nda müşterilerini tıraş etti. İş yerinde 4 klimayla çalışan kuaförün müşterileri de kendi de kanyondaki tıraştan memnun kaldı.


Afrika sıcaklıklarının etkili olduğu Hatay’da hava sıcaklığı gün içerisinde 40 derecenin üzerine çıkıyor. İş yerlerinde bulunan klimaların da yetersiz kaldığı sıcak hava vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Dörtyol ilçesi Kuzuculu Mahallesi’nde bulunan Geçilmez Kanyonu’da sıcak havadan kaçmak isteyen vatandaşların uğrak mekanı. Dörtyol ilçesinde berberlik yapan Emre Can Çelebi, bunaltıcı sıcakta müşterilerini kanyon içerisinde tıraş etti. Ferahlatan tıraş müşterileri de kuaför Çelebi’yi de memnun etti. “İş yerimizde şu an 4 tane klima var, ilk defa klimaların yetmediğinin farkına vardık”


İş yerinde bulunan 4 klimanın da sıcağa karşı işe yaramadığını dile getiren 28 yaşındaki Emre Can Çelebi, “İş yerimizde şu an 4 tane klima var ilk defa klimaların yetmediğinin farkına vardık. Çalışırken en yüksek derecede çalıştırsak bile yetmiyor üstüne üstlük hasta olduk ve sıcak havalara dikkat çekmek için buraya geldik geçilmez kanyonundayız. Müşterilerimizle birlikte hem aktivite hem de tıraş ediyoruz. Tepkileri bence şu an için çok güzel ikinci tıraşı da yaptık. Müşteriler biraz serin biraz üşüdüklerini söylediler ama bence şu an her şey çok güzel, onların da mutlu olduğunu görüyoruz. Biraz yüzüyoruz ve tıraş ediyoruz” İfadelerini kullandı.


Kanyonda tıraş olan 22 yaşındaki müşteri Serkan Taş, "En son 44-45 dereceydi hava, onu da söyledik Emre abiye o da sağ olsun bizi kırmadı, suyun içinde özel bir tıraş” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER