Gündem

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Kongrelerde Konuştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Pediatri Akademisi ve Türk Dünyası Erciyes Çocuk Nörolojisi Kongrelerine katılarak sağlık alanındaki çalışmalara katkıda bulunduklarını belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Kongrelerde Konuştu
01-03-2024 12:53

10’uncu Erciyes Pediatri Akademisi Kongresi ve Türk Dünyası Erciyes Çocuk Nörolojisi Kongresi’ne katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sağlık alanındaki çalışmalara katkıda bulunmanın önemini vurguladı. Başkan Büyükkılıç, bilim alanında ve şehir adına yapılacak çalışmaların büyük katkılar sağlayacağını belirtti. Kongrede konuşan Büyükkılıç, gençlerin ve meslektaşların eğitimine destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Sağlık alanında yapılan çalışmalara destek vermeyi önemsediklerini belirten Başkan, Alzheimer Merkezi gibi sosyal projeleri hayata geçireceklerini açıkladı.

Kongrede ayrıca Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Erciyes Üniversitesi yetkilileri de konuşma yaparak bilimsel çalışmaların önemine değindiler.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve diğer konuşmacılar, Türk dünyasının bilimsel dayanışmasının önemine vurgu yaparak kongrenin bu yönde katkı sağlayacağını belirttiler.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nöroloji Bilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Canpolat da kongrenin ana temalarını paylaşarak bilimsel etkinliklerin önemini vurguladı. Özgünleştirilmiş Haber Metni.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER