Spor

Kayseri U-11 Ligi’nde Play-Off eşleşmeleri belli oldu

Bu sezon 4 ayrı grupta 38 takımın katılımı ile oynanan kayseri u-11 futbol ligi süleyman özçınar sezonu klasman grubu maçları tamamlandı

Kayseri U-11 Ligi’nde Play-Off eşleşmeleri belli oldu
24-06-2024 08:33

Bu sezon 4 ayrı grupta 38 takımın katılımı ile oynanan Kayseri U-11 Futbol Ligi Süleyman Özçınar Sezonu klasman grubu maçları tamamlandı. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlarPlay-Off oynama hakkı elde etti.


Bu sezon rekor bir katılımın yaşandığı Kayseri U-11 FutbolLigi, 38 takımın katılımı ile 4 ayrı grupta oynandı. Ligin son hafta maçları Cumartesi günü yapıldı. Gruplarında ilk iki sırayı alan toplam 8 takım Play-Off oynama hakkı elde etti. Klasman grubu maçları sonunda A Grubu’nda Kocasinan Şimşekspor ile Argıncıkspor, B Grubu’nda Zeki Akparlarspor ile FatihYurtspor, C Grubu’nda Talas Anayurtspor ile Kayseri Şekerspor, D Grubu’nda ise Bellona Kayserispor ve Talasgücü Belediyespor takımları Play-Off oynama hakkı elde etti. Klasman grubu maçlarının tamamlanmasından sonra Play-Off eşleşmeleri de belli oldu. Hafta sonu oynanacak ve programı açıklanacak olan Play-Off eşleşmeleri ise şu şekilde gerçekleşti:


Talasgücü Belediyespor-Kocasinan Şimşek


Zeki Akparlarspor-Kayseri Şekerspor


Bellona Kayserispor-Argıncıkspor


Talas Anayurtspor-Fatih Yurtspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER