Yaşam

Keçiören’de ilaçlama seferberliği

Keçiören belediyesi sinek ve haşere oluşumuna karşı ilaçlama seferberliği kapsamında 11 araçla 51 mahalleyi eş zamanlı olarak ilaçladı.

Keçiören’de ilaçlama seferberliği
22-06-2024 13:31

Keçiören Belediyesi sinek ve haşere oluşumuna karşı ilaçlama seferberliği kapsamında 11 araçla 51 mahalleyi eş zamanlı olarak ilaçladı.


Keçiören Belediyesi yaz aylarının başlamasıyla sinek ve haşere oluşumuna karşı ilaçlama seferberliği başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmayla 51 mahallede eş zamanlı olarak ilaçlama yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Vatandaşımızın sineksiz bir yaz geçirmesi için topyekün bir çalışma başlattık. İlçemizin tüm noktalarında ilaçlama çalışmalarımız gece gündüz devam edecek” dedi. 11 araçla gün boyu ilaçlama


Keçiören’de kurulan 17 kurban kesim merkezi başta olmak üzere ilçe genelinde tüm cadde, sokak ve parklarda yürütülen ilaçlama çalışması sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sürüyor. 11 araçtan oluşan ilaçlama filosu ilçenin farklı noktalarına dağılarak eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin yürüttüğü yoğun çalışmayla sinek ve haşerenin önüne geçiliyor. Keçiören Belediyesi, koordinasyon merkezinden ve vatandaştan gelen talepler doğrultusunda yaz boyunca ilaçlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER